Jongeren / Ouders

Ben jij tussen de 15 en 27 jaar? Heb jij hulp nodig om aan de slag te gaan? Geen probleem, wij helpen je graag! Dit doen we met Ontdekken, Ontmoeten en Ontwikkelen.

Ontdek de wereld techniek, groen, retail, catering, schoonmaak, ICT, productie, zorg of logistiek. Door te werken, stage te lopen of gewoon een dagje mee te kijken ontdekken we wat je leuk vindt, waar je talenten liggen en welke stappen we samen kunnen maken. Jij hebt de regie!

Je ontmoet andere jongeren en collega's op de werkvloer, tijdens trainingen of gewoon tijdens de lunch.

Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat jij jezelf ontwikkelt. Want dan kun je uiteindelijk groeien naar de baan die bij je past!

Trajecten

Een greep uit onze trajecten kijk voor al onze trajecten dit overzicht.

Werken met behoud van uitkering

Duur: Tussen de 3 en 6 maanden, dit kan bij WSD of daarbuiten.

We willen jou uitdagen en activeren om met werk aan de slag te gaan. Wat zijn je doelen en waar liggen je talenten en kracht? Waar wordt je blij van en wat wil je leren in werk? Tijdens dit traject werk je en behoudt je je uitkering. Geen uitkering? Ook dan is er een mogelijkheid om dit traject te volgen.

Trainingen/opleiden

Duur: Dit verschilt per training/opleiding.

Helpt bij de volgende stap in jouw ontwikkeling. Samen kijken we naar jouw leerdoelen. Er zijn verschillende trainingen, workshops en opleidingen die je kunt volgen en die helpen bij jouw volgende stap.

Coaching

Duur: Dit is maatwerk en wordt in overleg vastgesteld.

Soms heb je extra hulp nodig om goed uit de verf te komen op jouw werkplek. De jongerencoach van Kwikstart zorgt er met adviezen en hulp voor dat jij beter gaat functioneren in het werk.

Naar de trajecten arrow_forward
Klaar om te ontdekken, ontwikkelen en ontmoeten!?
Klaar om te ontdekken, ontwikkelen en ontmoeten!?

Kwikstart your future

Meld je aan arrow_forward